Investromania la Ministerul Economiei

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Investromania la Ministerul Economiei

Partea de investiții din Departamentul pentru Investiții Străine și Parteneriat Public-Privat va fi preluată de Ministerul Economiei sub denumirea de Investromania și va fi condusă de secretarul de stat Manuel Costescu, a anunțat Costin Borc, ministrul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri, într-o conferință de presă.

“Preluăm în cadrul Ministerului Economiei Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri partea de investiții străine din Departamentul pentru Investiții Străine și Parteneriat Public-Privat, iar partea de parteneriat public privat merge la Ministerul Finanțelor Publice. Proiectele de infrastructură sunt de ceva vreme la Ministerul Transporturilor”, a declarat Costin Borc.

Ministerul va avea o o nouă organigramă.”Odată cu aceasta se va face și restructurarea rețelei externe și vom avea avea o rețea de consilieri economici externi în 33 de capitale. Vor fi 40 de posturi. Prin consilieri economici înțelegem acele posturi economice în legătură cu ceea ce în programul de guvernare și planul de acțiune al Ministerului Afacerilor Externe se spunea despre dimensiunea economică a diplomației românești”, a precizat Borc, citat de Agerpres.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *