Ioana – Andreea Lambru pleacă de la Hidroelectrica la Electrica. Va conduce Direcția Dezvoltarea Afacerii

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Flux energetic
Prima Pagina Energie Electrica si termica Ioana – Andreea Lambru pleacă de la Hidroelectrica la Electrica. Va conduce Direcția Dezvoltarea Afacerii

Ioana – Andreea Lambru pleacă de la Hidroelectrica (din Consiliul de Supraveghere) la Electrica, unde va conduce Direcția Dezvoltarea Afacerii începănd cu data de 15 martie 2023, pe o perioadă de 4 ani.

Electrica informează acționarii și investitorii asupra faptului că, în cadrul ședinței din data de 14 martie 2023, Consiliul de Administrație al Societatii, la recomandarea Comitetului de Nominalizare și Remunerare, a hotărât numirea dnei Ioana – Andreea Lambru în calitate de Director Executiv Directia Dezvoltarea Afacerii, începând cu data de 15 martie 2023, pe o perioadă de 4 ani, potrivit unui raport transmis BVB de către Electrica.

Ioana – Andreea Lambru este consilier al ministrului Energiei și membru în Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica. Ministerul Energiei derulează un proces de selecție a candidaților pentru noul Consiliu de Supraveghere la Hidroelectrica.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *