Ionel Ilie preia șefia CE Oltenia. Ciobotărică rămâne Directorul Diviziei Financiare

Publicat pe Categorii Flux energetic, Minerit, Petrol si gaze
Prima Pagina Actual Flux energetic Ionel Ilie preia șefia CE Oltenia. Ciobotărică rămâne Directorul Diviziei Financiare

Directorul Diviziei Energetice, Ilie Ionel, este noul Director General Executiv interimar al CE Oltenia și Președinte al Directoratului, a decis Consiliul de Supraveghere.

Ionel Ilie

Foto: www.pandurul.ro

Acesta îl înlocuiește pe Laurențiu Ciobotărică, care va rămâne director al Diviziei Financiare, post pe care l-a ocupat în urma unei selecții pe OUG 109. După ce judecătorii Curții de Apel Craiova au decis ca Laurențiu Ciobotărică să nu mai exercite funcția de Director General interimar pe perioada controlului judiciar, Consiliul de Supraveghere a fost nevoit să numească un nou director general executiv interimar.

Ministerul Energiei a demarat, în luna martie, procedurile de recrutare de noi directori pentru companiile de stat, printre care și CE Oltenia.

Ionel Ilie are o  experiență de aproape 35 de ani în domeniul energetic, ocupând funcții succesive de director începând din anul 2008. Este absolvent al Facultății de Electrotehnică din Craiova și, ulterior, a urmat studii postuniversitare în Managementul calității sitemelor de energie la Universitatea Politehnica București, studii de masterat în Managementul calității sistemelor electrotehnice la Facultatea de Inginerie Electrica Brașov, cursuri de perfecționare în domeniul piețelor de energie electrică.

Ilie a pus bazele unor activități de pionierat din cadrul sectorului electroenergetic în eficiența și managementul energetic, în prezent deținând funcțiile de vicepreședinte al filialei Societății Inginerilor Energeticieni din România – SIER Craiova, membru supleant în Board-ul Institutului Național Roman pentru Studiul Amenajării și Folosirii Surselor de Energie – IRE si membru în Working Group – Energy Market al EURELECTRIC


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.