Jurnalistul Daniel Apostol, secretar general al ROPEPCA

Publicat pe Categorii Flux energetic, Petrol si gaze
Prima Pagina Actual Flux energetic Jurnalistul Daniel Apostol, secretar general al ROPEPCA

Asociația Română a Companiilor de Explorare și Producție Petrolieră (ROPEPCA) anunță nominalizarea lui Daniel Apostol în poziția de SecretarGeneral al Asociației. „Daniel Apostol este un jurnalist cu mare experiență, implicat de mulți ani, în diferite modalități, în susținerea mediului de afaceri din România. Sunt convins că implicarea sa în activitatea asociației va aduce un plus de eficiență în comunicarea publică a activităților ROPEPCA”, afirmă Artur Stratan, preşedintele în exerciţiu al ROPEPCA.

Totodată, ROPEPCA şi-a relansat pagina de internet – www.ropepca.ro, ce permite monitorizarea articolelor publicate, a ghidurilor şi rapoartelor privind industria, a răspunsurilor la întrebările cele mai frecvente și a linkurilor utile.

ROPEPCA va continua să prezinte Guvernului şi partenerilor instituţionali de dialog realităţile, statisticile şi prognozele specifice industriei, astfel încât să satisfacă nevoia de informație publică, pentru susținerea creşterii economice a industriei şi pentru dezvoltarea întregii economii româneşti.

ROPEPCA beneficiază de adeziunea membrilor celor mai activi în industria onshore şi cuprinde acum 19 companii: ADX Energy, Amromco, Aurelian Petroleum, Beach Petroleum, Chevron Romania Exploration and Production, East West Petroleum, Expert Petroleum, Fora Oil & Gas, Hunt Oil, Moesia Oil & Gas, NIS Petrol, OMV Petrom, Panfora Oil and Gas (MOL Group), Raffles Energy, Rompetrol, Repsol, Stratum Energy, Winstar Satu Mare/Serinius Energy, Zeta Petroleum.

În prezent, membrii ROPEPCA dețin majoritatea acordurilor deconcesiune petrolieră pentru blocurile de dezvoltare si producție onshore din România, reprezentând pentru anul 2014 investiții cumulate de 1,5 miliarde de euro, o
cifră de afaceri de aproape 5 miliarde de euro, contribuții către bugetul de stat de 2,5 miliarde de euro, precum și crearea a 18.200 locuri de muncă.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *