Karina Pavăl, fiica acţionarului majoritar de la Dedeman, a renunțat să fie administrator la Conpet. Mandatul său a durat doar 9 luni

Publicat pe Categorii Flux energetic, Petrol si gaze
Prima Pagina Actual Flux energetic Karina Pavăl, fiica acţionarului majoritar de la Dedeman, a renunțat să fie administrator la Conpet. Mandatul său a durat doar 9 luni

Karina Pavăl, 24 de ani, fiica acţionarului majoritar de la Dedeman, a renunțat, după doar 9 luni, să mai fie administrator la Conpet.

Printr-o raport transmis BVB, societatea  aduce la cunoștința acționarilor și investitorilor faptul că, în data de 4 iunie 2019, în temeiul art. 37.7 din contractul de mandat încheiat în data de 22.08.2018 cu Conpet S.A., doamna Pavăl Karina a notificat societatea cu privire la decizia de a renunța la mandatul de membru al Consiliului de Administrație din cauze neimputabile părților.

Dupa împlinirea termenului de 30 zile de la data comunicării acestei decizii, doamna Pavăl Karina nu va mai deține calitatea de administrator al societății Conpet, se precizează în raport.

Conpet S.A. multumește doamnei Pavăl Karina pentru profesionalismul și eforturile depuse în perioada exercitării mandatului de administrator al societății.

Prin renunțarea la mandatul de administrator, Karina Pavăl pierde o remuneraţie lunară brută de 13.000 lei. Dedeman are 7,4% din capitalul social al Conpet.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *