La final de mandat, Ramona Ungur a renunțat să fie administrator la Electrica. Expertul în energie Gabriel Dumitrașcu vine cu explicații: Risc major să fie anulate toate deciziile Consiliului de Administrație din ultimii trei ani!

Publicat pe Categorii Business, Furnizare / Distributie / Transport
Prima Pagina Business Furnizare / Distributie / Transport La final de mandat, Ramona Ungur a renunțat să fie administrator la Electrica. Expertul în energie Gabriel Dumitrașcu vine cu explicații: Risc major să fie anulate toate deciziile Consiliului de Administrație din ultimii trei ani!

Ramona Ungur  a decis să renunțe la calitatea sa de membru al Consiliului de Administrație al Electrica SA, anunță compania.

Electrica informează acționarii și investitorii asupra faptului că, în data de 22 aprilie 2021, Consiliul de Administratie al Societatii a luat act de renunțarea la calitatea de membru al Consiliului de Administrație a dnei. Ramona Ungur, se precizează într-o informare a companiei transmisă BVB.

Decizia Ramonei Ungur vine cu câteva zile înainte de AGA (28 aprilie) când se vor alege noi administratori și pe fondul unor informații publicate pe facebook de Gabriel Dumitrașcu, expert în Energie. Acesta susține că  Bogdan George Iliescu și Ramona Ungur, aleși membri independenți ai Electrica,  nu ar fi fost de fapt independent. Iliescu era și administrator și la Transgaz, iar Ungur era administrator și la Oil Teminal, companii controlate de stat.

Cei doi au fost aleși administratori independenți la AGA din 28 aprilie 2018. Potrivit lui Dumitrașcu, Electrica este expusă major riscului de a-i fi anulate toate deciziile Consiliului de Administrație din ultimii trei ani.

Citiți mai multe pe: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1106691943148233&id=100014223128085&__cft__[0]=AZXKvkaXJSEdgMd3WhGAX-uEc8cgsrsEKRJ_JQ_iYjPk3WA7pT4AJx7e39BPhU1Mk3VoC9lOVdx7Kz4uKg3SLvXDKr-E5cGn1qYNL-xCLA4LuR7t5TfFQyj6V0Qtsf98Rbk&__tn__=%2CO%2CP-R

Pe 28 aprilie, acționarii vor decide alegerea membrilor Consiliului de Administratie al Electrica, prin aplicarea metodei votului cumulativ.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *