CEZ Distribuție a deschis Școala de meserii

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic CEZ Distribuție a deschis Școala de meserii

CEZ Distribuție a deschis Școala de Meserii pentru 20 de elevi înscriși la Liceul Tehnologic Astra Pitești si 28 de elevi ai Colegiului Tehnic Energetic Craiova. Este un program care își propune să devină fundația carierei de electrician a fiecăruia dintre tinerii înscriși. Îi așteaptă burse de studiu, laboratoare moderne și îndrumarea specialiștilor CEZ Distribuție, se menționează într-un comunicat al companiei.

prima-zi-la-scoala-de-meseriiProiectul desfășurat în parteneriat cu Liceul Tehnologic Astra Pitești, respectiv Colegiul Tehnic Energetic Craiova, Inspectoratele Scolare Județene Arges și Dolj și Asociația ROI, a lansat la sfârșitul lunii iunie o oportunitate inedită elevilor de clasa a VIII-a care își doreau o carieră în domeniul electric. În prima zi de școală, elevii au primit primul instrument util – un multimetru digital.

Laboratoarele vor fi utilate cu echipamente electrice de ultimă generație de către CEZ Distribuție, elevii urmând să beneficieze, pe lângă cunoștințele și deprinderile dobândite la cursuri, de sesiuni de mentorat și stagii de practică în cadrul operatorului de distribuție.

De asemenea, vor fi acordate burse celor mai buni 5 elevi de către CEZ Distribuție, cite 200 lei lunar.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *