Magazinul Enel din Cartierul Berceni, modernizat

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic Magazinul Enel din Cartierul Berceni, modernizat

Enel Energie Muntenia anunță că a finalizat lucrările de modernizare a magazinului din cartierul Berceni, cu scopul de a pune la dispoziția clienților un spațiu modern, mult mai prietenos.

Magazinul situat pe şos. Giurgiului nr. 127, bl. 2B, parter, sector 4, se adresează clienților persoane fizice, dar și juridice, care vor beneficia de un punct dedicat de vânzări și vor putea să acceseze oferte de energie personalizate pe piața liberă, atât pentru energie electrică, cât și pentru gaze naturale.

În fiecare zi de luni până vineri, între orele 09.00 și 17.00, specialiștii din punctul de vânzare vor oferi consultanță cu privire la ofertele de energie, vor prezenta produsele și serviciile Enel, vor oferi asistență pentru contractare și oferte personalizate. În plus, clienții persoane fizice și juridice pot beneficia de serviciile cu valoare adăugată pe care Enel le furnizează, alegând unul dintre pachetele Enel Asistență, respectiv Enel Confort, care oferă acces la: reparații și intervenții la instalații electrice interioare, reparații de lăcătușerie, reparații ale instalațiilor de încălzire a apei, verificare tehnică a instalației de gaz, intervenții de urgență la instalația de gaz și centrala termică, verificarea centralei termice pe gaz. De asemenea, magazinul pune la dispoziția clienților și servicii de asigurare, pachete pentru echipamente de aer condiționat, centrale termice cu instalare inclusă, precum și becuri LED în rate.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *