Mark Wagley, președinte ROPEPCA: „Tot ce trebuie să facă Guvernul este să nu mai blocheze industria și să creeze un regim previzibil și stabil”

Publicat pe Categorii Opinii / Analize
Prima Pagina Opinii / Analize Mark Wagley, președinte ROPEPCA: „Tot ce trebuie să facă Guvernul este să nu mai blocheze industria și să creeze un regim previzibil și stabil”

“România este deseori numită bazinul Permian (marele zăcământ din vestul Texasului) al Europei. Există o mulțime de corelații între Texas și România.Tot ce trebuie să facă Guvernul este să nu mai blocheze industria și să creeze un regim previzibil și stabil“, a declarat Mark Wagley, președintele ROPEPCA, în cadrul Energy Strategy Summit 2017, organizat de Wing Media Energy Consulting, prin energynomics.ro.

Sursa foto: energynomics.ro

Mark Wagley vine din Texas,  statul care produce mai mult petrol decât Kuwait și produce mai mult gaz natural decât orice altă țară membră a OPEC. Cum a fost posibil aşa ceva? Aceasta s-a întâmplat prin investiții de capital. Ce a atras aceste investiții de capital? Un regim fiscal previzibil și stabil, a afirmat Mark Wagley, citat de energynomics.ro

În opinia sa, România are un viitor luminos dacă va investi în sectorul Upstream de petrol şi gaze.

Discursul reprezentantului ROPEPCA este prezentat integral pe energynomics.ro

 

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.