Ministerul Energiei dă cărțile pe față: cere schimbarea CA Electrica.. în decembrie

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Esential, Flux energetic, Info Bursier
Prima Pagina Energie Electrica si termica Ministerul Energiei dă cărțile pe față: cere schimbarea CA Electrica.. în decembrie

Ministerul Energiei se grăbește să schimbe Consiliul de Administrație de la Electrica…cel târziu în decembrie! După ce au solicitat modificarea actului constitutiv și astfel să pregăteasca schimbările în CA până în luna martie 2016, șefii de la minister s-au răzgândit.

Printr-o adresă transmisă Electrica, în data de 15 octombrie, Ministerul Energiei, în numele statului român, solicită convocarea Adunării Generale Ordinare a Acționarilor, cu unic punct pe ordinea de zi alegerea membrilor Consiliului de Administrație al Electrica prin aplicarea metodei votului cumulativ. Electrica și-a informat acționarii printr-un raport transmis Bursei de Valori București.

Membrii Consiliului de Administratie al Electrica sunt: Victor Cionga – Președinte, Michiel Boersma, Arielle Malard de Rothschild, Cristian Busu si Victor Grigorescu.

Citiți și Acționarii Electrica, tensionați: BERD acuză Ministerul Energiei că încalcă principiile de guvernanță corporativă


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *