Ministrul Energiei primește doi specialiști în echipa sa de secretari de stat: Corina Popescu și Aristotel Jude, numiți de Premier

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Esential, Semnal
Prima Pagina Energie Electrica si termica Ministrul Energiei primește doi specialiști în echipa sa de secretari de stat: Corina Popescu și Aristotel Jude, numiți de Premier

Ministrul Victor Grigorescu și-a completat echipa de secretari de stat la Ministerul Energiei cu doi specialiști. Începând de astăzi, 11 decembrie, doi noi secretari de stat își intră în atribuții, fiind numiți prin decizii ale primului ministru, Dacian Cioloş, care au fost publicate în Monitorul Oficial. Este vorba despre Georgeta Corina Popescu și Aristotel Marius Jude, care înlocuiesc pe Mihai Adrian Albulescu şi Valentin Aurel Brânzea, care au fost eliberaţi din funcţia de secretar de stat la Ministerul Energiei, Întreprinderilor mici şi Mijlocii şi Mediului de Afaceri.

Corina Popescu

Georgeta Corina Popescu, de formație inginer energetician – a absolvit Universitatea Politehnica București, cu master în Energetică – vine de pe poziția de Șef Departament Power Assets în cadrul OMV Petrom, timp de 4 ani fiind și directorul Sucursalei București a OMV Trading GmbH Viena Austria. Popescu a lucrat la E.ON România de pe poziția de Director Reglementări și Supraveghere Piața Energie Electrică, la E.ON Moldova Furnizare – ca Director al Departamentului de Achiziție Energie Electrică și a fost Șefă Serviciu Distribuție la Electrica. Cariera profesională și-a început-o la Renel și apoi la Conel.

Împreună cu secretarul de stat Cristian Bușu, Corina Popescu candidează la un post de membru în Consiliul de Administrație la Electrica. Totodată, Popescu este Vicepreședinte AFEER (Asociația Furnizorilor de Energie Electrică din România).

Celalalt secretar de stat numit, Aristotel Marius Jude, provine din domeniul gazelor naturale, deținând functii de conducere la Romgaz. A făcut parte din ehipa de specialiști cu care fostul ministru Răzvan Nicolescu a lucrat la strategia energetică a României.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Un comentariu la “Ministrul Energiei primește doi specialiști în echipa sa de secretari de stat: Corina Popescu și Aristotel Jude, numiți de Premier”

  1. Aristotel parca era președinte pe la tineretul PSD asa ca Drăguța își spune cuvântul în guvernul de tehnocrati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *