Ministrul Energiei va prezenta public planul de restructurare al societății CE Hunedoara săptămâna viitoare

Publicat pe Categorii Flux energetic, Minerit
Prima Pagina Actual Flux energetic Ministrul Energiei va prezenta public planul de restructurare al societății CE Hunedoara săptămâna viitoare

Săptămâna viitoare voi prezenta public toate detaliile privind planul de restructurare al societății Complexul Energetic Hunedoara și aplicarea prevederilor OUG 60/2019 privind darea în plată a unor active funcționale, precum și stadiul înființării unei noi companii, a declarat ministrul Energiei, Virgil Popescu, după întâlnirea  de lucru cu administratorul special al CEH și reprezentanții sindicatului minerilor, ce a avut loc astăzi, 9 aprilie 202, la sediul ministerului.

„Am avut o nouă întâlnire de lucru cu administratorul special al CEH și reprezentanții sindicatului minerilor, pentru realizarea formei finale a planului de restructurare. Am discutat aplicat, prevederile urmând să le includem într-un Memorandum, pe care le voi prezenta în ședința de Guvern. Ulterior, vom face toate demersurile pentru a ne pune de acord și cu Comisia Europeană”, a afirmat ministrul Popescu.

Acesta a asigurat că s-au găsit soluțiile cele mai bune pentru angajații CEH. Așa cum am promis, nu las pe nimeni în urmă și depun toate eforturile pentru ca angajații să fie protejați, iar activitatea companiei să fie reorganizată pe criterii de eficiență economică și energetică, a completat Popescu.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *