Ministrul Tudose, nemulțumit de administratorul special al Remin

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Ministrul Tudose, nemulțumit de administratorul special al Remin

Ministrul Economiei, Comerțului și Turismului, Mihai Tudose este nemulțumit de activitatea administratorului special de la compania minieră Remin Baia Mare, pe motiv că acesta nu a respectat obligațiile contractuale.

„Sunt nemulțumit de activitatea administratorului special de la Remin Baia Mare, spun și public (…). Am vorbit de mai multe ori, a avut niște sarcini de îndeplinit, nu le-a făcut, fie au rămas nefinalizate chiar dacă le-am cerut. E un demers de rezultat, nu de efort. Remin fiind astăzi în situația în care deține clădiri imense, plătește impozite și o mulțime de asset-uri în inventar pentru care plătește impozite, înțeleg că s-a făcut inventarul, dar nu s-a făcut nici casare, nici dare-n plată, nici nimic. În loc să avem bani de capital rulant și de investiții, noi plătim impozite”, a declarat ministrul Mihai Tudose, într-o conferință de presă, scrie Agerpres.

Ministrul a mai spus că prin intermediul Ministerului Fondurilor Europene a fost atrasă suma de 35 milioane euro, care urmează a fi utilizată în operațiunile de ecologizare, conservare și securizare a fostelor permitere miniere.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *