Ministrul Virgil Popescu, mesaj pentru profesioniștii care asigură căldură, energie și gaze în spitale și în case: Vă mulțumim!

Publicat pe Categorii Flux energetic, Opinii / Analize
Prima Pagina Actual Flux energetic Ministrul Virgil Popescu, mesaj pentru profesioniștii care asigură căldură, energie și gaze în spitale și în case: Vă mulțumim!

“Sunt o mulțime de eroi tăcuți în această perioadă, care se află în prima linie, care fac ca țara, societatea și economia să funcționeze cât de cât normal”

Virgil Popescu, Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, adresează MULȚUMIRI profesioniștilor care lucrează pentru buna funcționare a Sistemului Energetic Național. Sunt o mulțime de eroi tăcuți în această perioadă, care se află în prima linie, care fac ca țara, societatea și economia să funcționeze cât de cât normal, iar noi le datorăm măcar un gând de recunoștiință, a scris ministrul Popescu pe pagina de facebook a Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

 ”Este o categorie de profesioniști care efectuează o muncă vitală în această perioadă. Sunt ce care lucrează pentru buna funcționare a Sistemului Energetic Național. Ei sunt cei care ne permit că avem căldură în case, energie electrică și gaze, care acum sunt esențiale pentru spitale, dar și pentru fiecare român în parte. Indiferent dacă vorbim despre sectorul de producție, transport sau distribuție, avem de-a face cu oameni cu un profund sentiment al datoriei și al responsabilității față de comunitate. Munca lor este vitală în aceste momente și vreau să mulțumesc fiecăruia în parte pentru devotamentul pe care-l dovedesc”, spune ministrul Virgil Popescu.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *