Monsson a vândut acţiunile deţinute la EMON Electric companiei africane EnComm

Publicat pe Categorii Energie, Flux energetic, Regenerabile
Prima Pagina Actual Flux energetic Monsson a vândut acţiunile deţinute la EMON Electric companiei africane EnComm

Monsson anunță că a vândut luna aceasta acțiunile deținute la EMON Electric. Datorită reorientării către pieţele externe, la 2 ani după achiziţia pachetului majoritar al EMON Electric, Monsson a vândut acţiunile companiei africane EnComm, se precizează într-un comunicat al companiei. “Considerăm că EMON Electric a fost un proiect interesant, însă piaţa din România este oarecum în stagnare. Preferăm să ne concentrăm resursele în ţări care au perspective mai mari de dezvoltare şi sunt stabile din punct de vedere legislativ”, a declarat Sebastian Enache, Director de Dezvoltare Monsson.

Potrivit acestuia, “În ultimii 2 ani, Monsson s-a axat pe dezvoltarea serviciilor pe pieţele mature din Africa de Sud, Noua Zeelandă şi Europa. Separat, în zona Golfului, proiectele principale sunt integrarea regenerabilelor cu soluţii de desalinizare a apei”.

Monsson s-a concentrat pe energie din surse regenerabile încă din anul 2004 şi a devenit în timp un important dezvoltator şi operator de parcuri eoliene şi fotovoltaice.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.