Nou membru în Directoratul OMV Petrom: Radu-Sorin Căprău

Publicat pe Categorii Flux energetic, Petrol si gaze
Prima Pagina Actual Flux energetic Nou membru în Directoratul OMV Petrom: Radu-Sorin Căprău

Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom l-a numit pe Radu-Sorin Căprău, 43 de ani, în funcția de membru al Directoratului, responsabil pentru Downstream Oil, anunță compania.

În conformitate cu Actul Constitutiv al OMV Petrom, numirea a fost făcută pentru perioada rămasă din mandatul lui Neil Anthony Morgan, până în data de 16 aprilie 2019. Radu-Sorin Căprău a acceptat numirea și va prelua poziția începând cu data de 1 octombrie 2018, se precizează în comunicatul OMV Petrom.

Așa cum a fost comunicat pe data de 30 mai 2018, Neil Anthony Morgan a renunțat la mandatul său de membru al Directoratului OMV Petrom, responsabil pentru activitatea de Downstream Oil. Azi, Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom SA a renunțat la dreptul la perioada întreagă de preaviz. Prin urmare, mandatul lui Neil Anthony Morgan va înceta la data de 30 septembrie 2018.

În lunile care urmează, Radu-Sorin Căprău și Neil Anthony Morgan vor lucra împreună pentru a asigura o tranziție lină și pentru a ajuta compania să-și atingă obiectivele de business. Consiliul de Supraveghere îi mulțumește lui Neil Anthony Morgan pentru angajament și contribuția la succesul companiei și îi urează toate cele bune pentru viitor. Totodată, Consiliul de Supraveghere îi urează bun-venit lui Radu-Sorin Căprău, se menționează în comunicat.

După ce a absolvit Universitatea de Studii Economice din Brașov, Radu-Sorin Căprău și-a continuat cariera în diferite funcții de vânzări, înainte de a se alătura OMV în 2000, în poziția de Area Manager pentru OMV România. De atunci, a deținut diferite poziții de management în România și Bulgaria fiind responsabil de Retail, de Avanti International, Petrom Aviation și Downstream Supply and Sales. În 2018, a devenit Head of Crude Supply and Trading, la Viena.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *