Nou program de internship pentru studenți și absolvenți la Camera Deputaților

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Nou program de internship pentru studenți și absolvenți la Camera Deputaților

Camera Deputaților anunță lansarea celei de-a patra ediție a programului de internship, astfel încât tinerii interesați se pot înscrie până la data de 30 septembrie pe pagina oficială – internship.cdep.ro, pentru a urma unul dintre stagiile puse la dispoziție. Programul de internship organizat de Camera Deputaților se adresează atât studenților, cât și tinerilor absolvenți de studii superioare care își doresc să urmeze o carieră în administrația publică centrală.

parlament francez

Tinerii selectați vor avea oportunitatea de a-și folosi cunoștințele teoretice în practica de zi cu zi a direcțiilor din Camera Deputaților, în următoarele domenii: politică externă, tehnică legislativă, politici comparate și instituții europene, juridic, informatică, administrativ și comunicare instituțională, se precizează în comunicatul Camerei Deputaților. În plus, în acest an tinerii se vor putea implica în mod direct în dezvoltarea proiectului, pe secțiunile foto, blogging și IT, dacă vor aplica pentru unul din stagiile oferite de Cancelaria Președintelui Camerei Deputaților – în subordinea căreia se află coordonarea programului de Internship.

Mai multe informații legate de criteriile de selecție, dar și alte detalii legate de activitatea structurilor participante la program pot fi găsite accesând pagina oficială a programului: internship.cdep.ro.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.