Nuclearelectrica se împrumută pentru finanțarea retehologizării Unității 1 și a proiectului Unitățile 3 și 4 Cernavodă

Publicat pe Categorii Energie, Flux energetic, Hidro si nucleara
Prima Pagina Actual Flux energetic Nuclearelectrica se împrumută pentru finanțarea retehologizării Unității 1 și a proiectului Unitățile 3 și 4 Cernavodă

Nuclearelectrica intenționează să se împrumute pentru a finanța retehnologizarea Unității 1 de la Cernavodă și a proiectului Unităților 3 și 4. Compania a publicat un Anunț privire la intenția de a iniția o Procedură de selecție în vederea contractării unor imprumuturi.

Potrivit anunțului, instituțiile financiare internaționale (”Bănci”) interesate asupra intenției SNN de a iniția o procedură de selectie neangajantă  pentru selectarea unei Bănci care să acționeze ca un Aranjor/Finanțator în vederea contractării unor împrumuturi necesare pentru finanțarea a două proiecte, respectiv: Proiectul de Retehnologizare a Unității 1, CNE Cernavoadă, dezvoltat de SNN, și Proiectul Unitățile 3 și 4, CNE Cernavodă, dezvoltat de Energonuclear S.A.

Selecția băncii se va realiza printr-o Procedură de Selecție competitive și transparentă într-un cadru stabilit de SNN sub forma unui dialog competitive, se specifică în anunțul SNN.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *