O nouă echipă de management la CEZ Distribuție

Publicat pe Categorii Business, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic O nouă echipă de management la CEZ Distribuție

CEZ Distribuție va avea din luna februarie 2016 o nouă echipă de management. Pozițiile de Președinte al Consiliului de Administrație și  Director Executivi vor fi ocupate de manageri romani, respectiv Ion Dobrescu – în prezent Director Executiv și Eugen Butoarca (Director al Directiei Consum Propriu Tehnologic), continuând astfel viziunea Grupului de consolidare a managementului local, se precizează într-un comunicat al companiei.

.cez

Experiența de peste 30 de ani în sectorul energetic a lui Ion Dobrescu a inclus funcții cheie de conducere în SDFEE Olt, SDFEE Râmnicu Vâlcea și CEZ Distribuție (2007). Promovarea sa a condus în mod natural la numirea lui Eugen Butoarca în funcția de Director Executiv al companiei, începând cu luna februarie. În ultimii doi ani, Butoarca a contribuit în mod semnificativ la atingerea obiectivului strategic al Grupului de a reduce pierderile tehnice și comerciale în zona operațională. Experiența sa anterioară în Grupul CEZ în România a inclus crearea și optimizarea direcției Servicii Clienți, precum și mai multe proiecte strategice de-a lungul transformării fostei Electrica Oltenia.

Misiunea echipei de management de vârf a CEZ Distribuție continuă să fie optimizarea rețelei electrice, reducerea pierderilor și satisfacția consumatorilor, se mneționează în comunicatul companiei.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *