Oil Terminal a câștigat procesul cu Interagro

Publicat pe Categorii Flux energetic, Petrol si gaze
Prima Pagina Actual Flux energetic Oil Terminal a câștigat procesul cu Interagro

Compania Oil Terminal a câștigat procesul cu firma Interagro, ce aparţine omului de afaceri Ioan Niculae. Iniţial, Tribunalul Constanţa a dat câştig firmei Interagro, însă Oil Terminal a formulat o cerere în anulare, iar instanţa a rejudecat cauza.

oil-terminal29

Tribunalul Constanţa a admis „cererea creditorului SC Oil Terminal SA în contradictoriu cu debitorul SC Interagro SRL, astfel cum a fost modificată“, potrivit unui raport al firmei din Constanța, transmis Bursei de Valori București. Instanţa a obligat firma lui Niculae să plătească creditorului, în termen de zece zile de la comunicare, sumele de 1.154.593,84 lei, reprezentând contravaloarea facturilor restante, emise în baza Constractului de prestări servicii şi expediţie nr. 25/C/2014 şi a Contractului de prestări servicii manevre CF 25/C/2014. Hotărârea este executorie, fiind epuizate toate căile de atac.

Oil Terminal a formulat o cerere de chemare în judecată împotriva Interagro, în vara anului curent, către Tribunalul Constanţa, solicitând emiterea unei ordonanţe de plată prin care firma omului de afaceri Ioan Niculae să fie obligată la plata debitului restant, precum şi a cheltuielilor de judecată.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *