Video Cristian Secoșan, la Conferința InvesTenergy: Romelectro, hub de soluții energetice românești în Egipt

Publicat pe Categorii Actual, Business, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Video Cristian Secoșan, la Conferința InvesTenergy: Romelectro, hub de soluții energetice românești în Egipt

Romelectro are în plan diversificarea portofoliului de investiții și găsirea de piețe externe care pot absorbi aceste investiții. Dacă Europa pare că a încetinit la acest capitol, dupa anii în care energia regenerabilă a ținut capul de afiș, Africa și Orientul Mijlociu sunt zonele cele mai efervescente din punctul de vedere al proiectelor de investiții.

Cristian Secoșan, Director General a precizat că Romelectro a stabilit patru direcții în care pregătește investiții: în consolidarea poziției grupului pe piața internă, în capacitățile de generare a energiei. A treia este direcția piețelor externe: Romelectro a creat deja o companie în Arabia Saudită pentru a avea o bază  de lucru în Orient. În Egipt de exemplu, își propune să ducă și alte companii autohtone pentru a crea un hub de soluții energetice românești în regiune. Ultima direcție de investiții este legată de tehnologii, stocarea de energie și rețelele inteligente.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *