Peste 37 de ani de activitate susținută în sectorul energetic, din care peste 30 de ani în funcții de conducere într-o centrală termoelectrică. Dl Doru VIȘAN, premiat pentru întreaga carieră, profesionalism și dedicare, la Gala InvesTenergy dedicată specialiștilor în energie – VIDEO

Publicat pe Categorii Actual, Esential, Minerit, Semnal, VIDEO
Prima Pagina Actual Esential Peste 37 de ani de activitate susținută în sectorul energetic, din care peste 30 de ani în funcții de conducere într-o centrală termoelectrică. Dl Doru VIȘAN, premiat pentru întreaga carieră, profesionalism și dedicare, la Gala InvesTenergy dedicată specialiștilor în energie – VIDEO

O viață de om petrecută în sectorul energetic, omul a cărui viaţă şi activitate se împleteşte strâns şi indestructibil de destinul termocentralei Paroşeni, ea însăşi cu o istorie impresionantă în sistemul energetic românesc.

Dl Doru VIȘAN, fost Secretar de stat în Ministerul Energiei, directorul Sucursalei Electrocentrale Paroşeni, este Specialistul prezentat și premiat de Dna Andreea NEGRU, Președinte, Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton la Gala InvesTenergy „Să punem Oamenii din energie în lumină” pentru întreaga carieră în sectorul energetic, profesionalism, dedicare și performanțe.

Vă invităm să vizionați momentul de premiere. Felicitări Dle Doru Vișan! Respect și prețuire!

Aflat în pragul pensionării, directorul Sucursalei Electrocentrale Paroşeni,  domnul Doru VIŞAN a acordat un interviu Mariei Băcescu, dezvăluind, din perspectiva şi din experienţa sa, premisele care au stat la baza conturării în timp a unei cariere profesionale de succes. InvesTenergy și Maria Băcescu vă invită să-i urmăriți povestea, descrisă de domnia sa, cu elementele care i-au jalonat existența, între sărăcia lucie şi bunăstare, între copilul care ducea vaca la păscut şi managerul care a gestionat în perioade critice viitorul centralei Paroşeni, între provincie şi capitala tării, între mediul românesc şi cel de la Bruxelles.  Puteți citi integral pe: https://mariabacescu.ro/doru-visan/ Mulțumim Maria Băcescu.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *