Premieră: Enel deschide un punct de vânzare în Cluj-Napoca

Publicat pe Categorii Business, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Premieră: Enel deschide un punct de vânzare în Cluj-Napoca

Enel și-a deschis primul punct de vânzare în afara zonei sale tradiționale de furnizare, la Cluj-Napoca și vine astfel cu oferte personalizate pe piața liberă.

„Odată cu lansarea primului punct de vânzare în Cluj-Napoca, oferim clienților noștri din zonă, alături de oferte dedicate în regiune, garanția unui preț stabil și servicii cu valoare adăugată, care le pot simplifica viața”, a declarat Michele Grassi, director general Enel Energie.

enel in Cluj

Astfel, clienții persoane fizice și juridice din Transilvania vor primi consultanță de specialitate cu privire la ofertele de energie, produsele și serviciile Enel, precum și asistență pentru contractare și oferte personalizate la punctul de vânzare din Polus Center Cluj, în fiecare zi, între orele 10.00 și 22.00.

Prezentă pe piața din România încă din 2005, compania Enel este, în acest moment, cel mai mare investitor privat în domeniul energetic, cu operațiuni în sectorul distribuției si furnizării de electricitate, dar si al producției de energie electrică din surse regenerabile. Enel are peste 3.100 de angajați în România si oferă servicii unui număr de 2,7 milioane de clienți din trei zone importante ale tării: Muntenia Sud (inclusiv București), Banat și Dobrogea, acoperind aproape o treime din piața locală de distribuție.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.