Premierul Ponta, inculpat în dosarul Turceni-Rovinari. Sechestru pe o parte din avere

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Premierul Ponta, inculpat în dosarul Turceni-Rovinari. Sechestru pe o parte din avere

Premierul Victor Ponta a fost pus sub inculpare, luni, în dosarul în care este urmărit penal, alături de Dan Şova, iar procurorii urmează să identifice bunurile acestuia, pentru ca o parte să fie puse sub sechestru, scrie Mediafax în ediţia online.

Ponta s-a prezentat, luni dimineaţă, la DNA, în cârje, unde a stat aproximativ 30 de minute. La ieşire, premierul a declarat că va reveni pentru a da declaraţii în luna august, după ce va fi gata expertiza financiar-contabilă dispusă în dosarul în care este urmărit penal.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au pus în mişcare acţiunea penală pe numele premierului Victor Ponta şi i-au schimbat calitatea din suspect în inculpat în dosarul “Turceni-Rovinari”.

Potrivit surselor citate, în acest context, anchetatorii au stabilit luarea măsurii sechestrului asigurător pe o parte din averea lui Ponta. Anchetatorii urmează să identifice bunurile mobile şi imobile ale lui Ponta, respectiv conturi bancare, alte obiecte de valoare sau apartamente, pentru a putea pune sechestru pe o parte a acestora, până la concurenţa sumei constatate ca prejudiciu în dosarul în care este anchetat.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *