Premii de la CE pentru Promovarea Întreprinderilor Europene

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Premii de la CE pentru Promovarea Întreprinderilor Europene
  • În România, Punctul Unic de Contact pentru competiție este la Ministerului Economiei, Comerţului și Relaţiilor cu Mediul de Afaceri

Comisia Europeană a lansat „Premiile pentru Promovarea Întreprinderilor Europene”, care identifică şi recunosc cei mai de succes promotori ai întreprinderii şi antreprenoriatului în Europa, expun cele mai bune politici şi practici antreprenoriale, sporesc conştientizarea valorii adăugate de antreprenoriat, încurajează şi inspiră potenţialii antreprenori, anunță Ministerul Economiei.

Prin această iniţiativă, DG Întreprinderi şi Industrie doreşte să răsplătească iniţiativele care facilitează afacerile, în special prin recunoaşterea importanţei antreprenoriatului. Statele membre pot transmite propunerile până la data de 1 iulie 2016.

În România, Punctul Unic de Contact pentru competiţia „Premiile pentru Promovarea Întreprinderilor Europene” funcţionează în cadrul Ministerului Economiei, Comerţului și Relaţiilor cu Mediul de Afaceri, acesta având atribuţii în organizarea etapei naţionale a competiţiei şi promovarea câştigătorilor la Comisia Europeană.  Termenul de depunere a solicitărilor de către candidaţii din România este de 20.06.2016.

Manualul operațional, Formularul de canditatură şi categoriile de premii ale competiţei se găsesc pe site-urile: www.economie.gov.ro ;  www.imm.oss.ro

Informaţii complete despre această competiţie puteţi afla accesând următorul link: European Enterprise Promotion Awards

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *