Orban dă asigurări: CE Oltenia are un viitor cert şi va beneficia de investiţii uriaşe, de peste 3,5 miliarde de euro

Publicat pe Categorii Flux energetic, Minerit
Prima Pagina Actual Flux energetic Orban dă asigurări: CE Oltenia are un viitor cert şi va beneficia de investiţii uriaşe, de peste 3,5 miliarde de euro

Directoratul CE Oltenia a prezentat astăzi, 23 august 2020, premierului Ludovic Orban și ministrului Virgil Popescu Planul de restructurare și decarbonare a companiei, în cadrul întâlnirii care a avut loc la sediul Consiliului Județean Gorj.

“CEO are un viitor cert şi va beneficia de investiţii uriaşe, de peste 3,5 miliarde de euro, pe care noi, ca Guvern, ne angajăm să le susţinem. De asemenea, ne angajăm în discuţiile care vor avea loc la nivelul Comisiei Europene să obţinem aprobarea CE pentru planul de restructurare”, a declarat Orban, citat de Agerpres.

Pe lângă discutiile purtate pe tema Planului de restructurare, au mai fost abordate și alte subiecte precum disponibiliatea la Bugetul de stat a fondurilor necesare exproprierilor și modificarea legislativă care să permit înstrăinarea cu titlu gratuit a activelor sociale aflate în patrimoniul companiei către autoritățile publice locale, precizează CE Oltenia într-un comunicat.

Citește și: https://www.investenergy.ro/guvernul-a-decis-continuarea-activitatii-la-complexul-energetic-oltenia-consilul-concurentei-va-transmite-planul-de-restructurare-comisiei-europene-investitii-noi-de-7-miliarde-lei-timp-de-5-ani/


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.