Promovări la Nuclearelectrica. Cosmin Ghiță va lucra cu o echipă de trei Directori Generali Adjuncți

Publicat pe Categorii Energie, Esential, Hidro si nucleara, Semnal
Prima Pagina Actual Esential Promovări la Nuclearelectrica. Cosmin Ghiță va lucra cu o echipă de trei Directori Generali Adjuncți

Nuclearelectrica anunță schimbări în conducere. Începând cu data de 01.02.2022, contractul de mandat al lui Dan Laurențiu Tudor, în calitate de Director General Adjunct, cu o durată de 4 ani, încetează, cu acordul părților, potrivit unei informări a companiei transmise BVB.

Consiliul de Administrație al SNN a aprobat o nouă structură organizatorică. Funcția de Director General Adjunct cu Contract de Mandat se va reorganiza în funcția de Director General Adjunct Servicii Corporative, cu contract individual de muncă și va trece din coordonarea directă a CA în coordonarea directă a Directorului General al SNN, se precizează în informare. De asemenea, s-au înființat postul de Director General Adjunct Comercial și Dezvoltare și postul de Director General Adjunct Operațiuni, ambele cu contract individual de muncă, în coordonarea directă a Directorului General al SNN.

Cele trei posturi de Director General Adjunct au în vedere eficientizarea activităților și proceselor SNN prin raportare la complexitatea și durata proiectelor de investiții, diversificarea strategiei de resurse umane, procesele de achizitii și derularea efectivă a etapelor aferente proiectelor de investiții, se specifică în informare.

Începând cu data de 01.02.2022, cele trei posturi sunt ocupate în acord cu prevederile legale și ale Contractului Colectiv de Munca aplicabile în cadrul societatii, de personal SNN.  

Director General Adjunct Servicii Corporative a fost numită Laura Constantin, anterior Directorul Direcției Juridice a SNN. Va  coordona procesele de achiziții achizitii, juridic, resurse umane, comunicare si conformitate.

Postul de Director General Adjunct Comercial și Dezvoltare va fi ocupat de Melania Amuza, anterior Directorul Direcției de Investiții a SNN și presupune coordonarea proceselor investțtii, tranzacții energie electrică și licențe minerit.

Postul de Director General Adjunct Operațiuni va fi ocupat de Romeo Urjan, anterior Directorul Direcției Operațiuni și presupune coordonarea activităților de operare, producție, evaluare independență a securității nucleare, combustibil, securitate, sisteme de management și analiză procese.

Dan Laurențiu Tudor, cu o experienta profesionala de peste 25 de ani în activități de conducere, coordonare și control ale proceselor din domeniile energie și constructii, va rămâne alături de organizatie și va ocupa poziția de expert în cadrul SNN urmând să fie implicat î proiectele strategice de dezvoltare ale companiei.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.