Recomandăm „Bucharest Leaders’ Summit: Highway to success”, 6-23 noiembrie

Publicat pe Categorii Evenimente, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Recomandăm „Bucharest Leaders’ Summit: Highway to success”, 6-23 noiembrie

Trenul evenimentelor, inițiat și organizat de MediaUno Press Group, în cooperare cu Institutul Național de Statistică din România, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă al Guvernului României și Asociația MediaUno va continua, în perioada 6-23 noiembrie 2023, cu „Bucharest Leaders’ Summit: Highway to success”. Acesta este al 18-lea eveniment din cadrul Seriei „Împreună protejăm România”.

Summitul va reuni personalități naționale și internaționale de frunte care – în contextul actualei actuale geopolitice și geostrategice – vor dezbate subiecte de interes general care acoperă, printre altele, industria, agricultura, energia, sănătatea, apărarea națională, finanțele-bancare, educația și cercetarea, digitalizarea și securitatea cibernetică, demografia, mediul și schimbările climatice, trans port și comunicații, servicii.

Deschiderea oficiala a „Bucharest Leaders Summit: The Highway to Success” va avea loc pe 6 Noiembrie 2023, la Senatul Romaniei, în Sala „Dimitrie Cantemir”, începând cu ora 10.00/

InvesTenergy este partener media aa “Bucharest Leaders Summit: The Highway to Success”, ediția a XVIII-a a seriei de evenimente „Împreună Protejăm România”.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *