Recomandăm Forumul Regional al Energiei – FOREN 2018: 40 de evenimente, 600 specialiști

Publicat pe Categorii Evenimente, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Recomandăm Forumul Regional al Energiei – FOREN 2018: 40 de evenimente, 600 specialiști
  • InvesTenergy, Partener media al evenimentului, ce va avea loc în perioada 10-14 iunie, la Costinești

Cel mai important eveniment al anului 2018, organizat de CNR-CME, este Forumul Regional al Energiei – FOREN 2018, cu tema „Central and Eastern Europe in the New Era of Energy Transition: Challenges, Investment Opportunity and Technological Innovations”, ce se va desfășura în perioada 10-14 iunie 2018 la Vox Maris Grand Resort, Costinești.

FOREN 2018, organizat cu sprijinul Consiliului Mondial al Energiei, se află la cea de-a 14-a ediție, fiind considerat cel mai important și reprezentativ eveniment pentru comunitatea din sectorul energetic și nu numai. De asemenea, FOREN are statutul de eveniment regional CME pentru Europa Centrala și de Est.

Organizatorii anunță participarea unui număr de peste 600 specialiști din partea unor foruri, organizații și societăți reprezentative din țară și din străinătate.

Forumul va cuprinde circa 40 evenimente cu teme de mare interes național și internațional, și anume:

  • 5 sectiuni de comunicări științifice cu peste 200 de lucrări;
  • 11 evenimente importante, care cuprind: Ziua Energiei, Energy Trilemma, 2 Keynote Addresses, 4 Mese Rotunde la nivel de Forum, 3 workshop-uri la nivel de Forum;
  • 20 Mese Rotunde la nivel de corporație;
  • O expoziție internațională cu peste 50 de standuri;
  • Un program social foarte bogat și diversificat.

“Date şi cifre de la FOREN dovedesc faptul că Asociaţia Comitetul Naţional Român conduce cel mai frecventat eveniment de la nivel European al Consiliului Mondial al Energiei, aducând laolaltă decidenţi politici, reprezentaţi ai companiilor, ai academiei şi viitori lideri energeticieni din Europa Centrală şi de Est. Programul interesant, discuţiile valoroase, comunitatea bine informată şi organizarea de excepţie au făcut din FOREN un eveniment de referinţă unde participanţii vin pentru a afla cele mai actuale dezvoltări de pe pieţele regionale ale energiei.Toate acestea au crescut vizibilitatea şi responsabilitatea Comitetului Naţional Român atât la nivel naţional cât şi internaţional. Este o bucurie să vedem că în ciuda vremurilor dificile prin care trece sectorul energiei, comitetul dumneavoastră membru este puternic şi conduce dezbaterile pe energie din România”, a declarat Einari Kisel, Regional Manager for Europe; World Energy Council.

Consiliul Mondial al Energiei (CME) este cea mai mare organizaţie mondială cu activitate în domeniul energiei. Înfiinţată în anul 1924, organizaţia are, în prezent, comitete membre în aproape 100 de ţări ale lumii, unul dintre ele fiind CNR-CME, unul dintre membrii fondatori ai organizaţiei mondiale. Misiunea CNR – CME este dezvoltarea energetică durabilă în România, prin utilizarea eficientă a resurselor de energie de toate formele. CNR – CME, ce reuneşte în prezent peste 500 de membri colectivi şi individuali, are drept scop integrarea activă a politicilor energetice din România în opţiunile şi tendinţele majore care se manifestă pe plan mondial. Preşedintele CNR – CME este Iulian Iancu, preşedintele Comisiei de Industrii şi Servicii din Camera Deputaţilor.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *