Recomandăm Green Energy Expo & Romenvirotec, 11-13 aprilie. Inovație și sustenabilitate într-un singur loc

Publicat pe Categorii Eolian, Evenimente, Flux energetic, Regenerabile, Solar
Prima Pagina Regenerabile Eolian Recomandăm Green Energy Expo & Romenvirotec, 11-13 aprilie. Inovație și sustenabilitate într-un singur loc
  • InvesTenergy este Partener Media al expoziției organizată de EUROEXPO Fairs și ROMEXPO

EUROEXPO Fairs și ROMEXPO organizează cea mai mare expoziție din România dedicată energiilor regenerabile și protecției mediului – GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC. Evenimentul va avea loc în perioada 11-13 aprilie 2024, în Pavilionul B2 din cadrul Complexului Expozițional ROMEXPO.

Noua platformă dedicată inovației și sustenabilității în domeniul energiei regenerabile și al tehnologiilor eco-friendly beneficiază de un parteneriat de excepție cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, conferindu-i un grad de autenticitate și autoritate în domeniul sustenabilității. Prin colaborarea strânsă cu autoritățile guvernamentale, organizatorii își propun să faciliteze dialogul și schimbul de idei pentru a contribui la dezvoltarea unui viitor mai verde și mai durabil.

Renovatio, lider incontestabil în inovația în domeniul energiei regenerabile, se alătură acestui eveniment ca Partener Principal al expoziției. Cu o expertiză vastă în domeniu și un portofoliu impresionant de proiecte de succes, Renovatio aduce o contribuție semnificativă la promovarea și implementarea soluțiilor energetice durabile.

InvesTenergy este Partener media al expoziției.

GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC se distinge prin faptul că aduce sub același acoperiș cele mai recente tehnologii în producția de energii regenerabile – solar, vânt, termal, biogaz – și soluții inovatoare pentru protecția mediului, cum ar fi managementul deșeurilor, gestionarea apelor, situri contaminate, smart city și economie circulară. Expoziția aduce împreună lideri de opinie, experți în domeniu, precum și companii de marcă din întreaga lume, pentru a explora și promova soluții sustenabile. Cu un număr impresionant de participanți și ocupând cel mai mare pavilion expozițional din România, evenimentul se anunță a fi o experiență complexă și de referință în domeniu.

GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC reprezintă un pas important pentru promovarea energiei regenerabile și a tehnologiilor durabile în România. Prin parteneriatul cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, se dorește consolidarea angajamentului pentru un viitor mai curat și mai verde. În același timp, parteneriatul cu Renovatio confirmă importanța pe care o acordăm proiectelor care contribuie la dezvoltarea durabilă a societății.

GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC va fi cel mai bun loc de întâlnire pentru profesioniștii din domeniu și va oferi o imagine completă asupra celor mai noi tendințe și soluții în domeniul energiei verzi”, au declarat organizatorii.

GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC este deschis atât profesioniștilor din industrie, cât și publicului larg. Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra participarea, vă rugăm să vizitați site-ul oficial al evenimentului: https://greenenergyexpo-romenvirotec.ro.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați organizatorii: www.greenenergyexpo-romenvirotec.ro

EUROEXPO Fairs este o companie specializată în organizarea și gestionarea celor mai mari târguri de business din România, aducând împreună profesioniști din diverse domenii pentru a facilita schimbul de idei și încheierea de parteneriate durabile.

Cu o experienta relevanta in domeniu, Romexpo imbina cu succes traditia si experienta cu inovatia si predilectia in organizarea targurilor si expozitiilor pentru satisfacerea cerintelor unei piete moderne, in continua schimbare. ROMEXPO este, de asemenea, unul dintre cele mai mari centre expoziționale din Europa de Est, oferind spații moderne pentru evenimente de amploare în diverse domenii.

Renovatio activează prin mai multe linii de business, integrând eficient dezvoltarea și construirea proiectelor de energie regenerabilă cu tehnici inovatoare în operarea și mentenanța acestora, furnizarea pe termen lung a energiei verzi către clienți, proiecte de eficiență energetică, stocarea energiei, precum și realizarea și dezvoltarea primei rețele de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România. De mai bine de 18 ani, dedicarea pentru inovație, expertiza și satisfacția clienților diferențiază Renovatio în industria de profil, făcându-l un partener de încredere pentru toate nevoile legate de energie.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *