Recomandăm RoEnergy Bucureşti 2019, 17 – 19 aprilie la Rectoratul UPB

Publicat pe Categorii Energie, Evenimente, Flux energetic, Regenerabile
Prima Pagina Actual Flux energetic Recomandăm RoEnergy Bucureşti 2019, 17 – 19 aprilie la Rectoratul UPB
  • InvesTenergy este Partener Media

Vor declanșa prosumatorii noua Revoluție Energetică în România?

Cum puteți deveni prosumator  –  standuri cu tehnologii, soluții și prezentări în premieră  – la singurul Târg specializat în energii regenerabile din România: RoEnergy Bucureşti 2019 !

În perioada 17 – 19 aprilie 2019, la Rectoratul Universității Politehnica București (UPB), se desfășoară ediția  a VIII-a a Târgului Internaţional RoEnergy România, Evenimentul Nr. 1 al industriei de Energii Regenerabile și Eficiență Energetică din țara noastră.

Ca și la edițiile precedente, pe lângă expoziție, sub “umbrela”  Târgului RoEnergy București  2019 vor avea loc o serie de manifestări conexe dintre care menționăm: conferințe, mese rotunde, workshop, întâlniri de afaceri, etc.

Timp de trei zile, evenimentul va reuni companii de profil, din România și din străinătate, asociații profesionale, autorități, reprezentanți ai mediului universitar, cercetători, experți, mass media, etc.

Ediția a VIII-a a Târgului RoEnergy, 17-19 aprilie 2019, se va desfășura sub egida apariției prosumatorilor, persoanele fizice și juridice interesate să producă energie în scopul vânzării ulterioare în rețea fiind invitate să viziteze, gratuit, expoziția.

Cât costă un stand expozițional ?

Doriți să beneficiati de o poziție privilegiată a standului companiei dumneavoastră la Târg ? Cea mai bună opțiune este să vă rezervați  din timp un stand. Solicitați chiar acum o Ofertă de preț, fără nici o obligație, la info@roenergy.eu ori marketing@roenergy.eu

Cât costă poziția de Sponsor ?

Doriti să fiți în centrul atenției în mediul de business și în mass media ? Optați pentru una dintre pozițiile de Sponsor al Târgului RoEnergy București, solicitand o Oferta de sponsorizare, fără nici o obligație, la: press@roenergy.eu  ori marketing@roenergy.eu

Tematica RoEnergy București 2019

Tematica Târgului RoEnergy București ( selecție): energie solară / fotovoltaică, geotermală,  bioenergie ( biogaz, biomasa, biocombustibili, cogenerare), iluminat LED,BMS,  energie eoliană, microhidroenergie, eficiență energetică înclădiri și  industrie, infrastructura energetică, etc.

Trenduri în 2019

-instalaţii de capacităţi mici (de la 1-3 kw – 27 kw, până la 100 kw)

-mentenanţe, retehnologizări parcuri fotovoltaice, parcuri eoliene, hidrocentrale

-digitalizarea şi soluţiile smart devin tot mai răspândite, ca vectori de eficienţă energetică, respectiv soluţii nepoluante

-ieftinirea tehnologiilor concomitent cu apariţia unor soluţii inovatoare de stocare a energiei

-necesitatea rezolvării unor probleme stringente pentru România, cum sunt încălzirea şi managementul deşeurilor

– implementare de tehnologii de creştere a eficienţei energetice în clădiri si industrie ( inclusiv BMS)

– tehnologii LED

-energie din deşeuri

-retehnologizări, mentenanţe hidrocentrale şi microhidrocentrale

-cogenerare

Mai multe detalii pe http://bucuresti.roenergy.eu


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *