Recomandăm Solar Energy Bucharest Summit, pe 3 – 4 aprilie

Publicat pe Categorii Evenimente, Flux energetic, Regenerabile, Solar
Prima Pagina Actual Flux energetic Recomandăm Solar Energy Bucharest Summit, pe 3 – 4 aprilie
  • Bucureștiul va fi gazda celui mai mare eveniment regional dedicat energiei regenerabile
  • InvesTenergy este Partener Media al evenimentului

Solar Energy Bucharest Summit va avea loc pe 3 – 4 aprilie, la Palatul Parlamentului și va reuni 1.000 de profesioniști din domeniu, într-un spațiu dedicat întâlnirilor business to business.

Cei 50 de parteneri ai evenimentului reprezintă jucători mondiali în producerea de panouri solare și invertoare, soluții de stocare și servicii dedicate companiilor care dezvoltă proiecte de energie regenerabilă.

Aflat la a treia ediție, evenimentul aduce în prim plan companii globale care își vor prezenta ofertele, în premieră, pe piața din România.  Zona de expoziție se întinde pe o suprafață de 5.000 mp, iar la conferințele în cele două zile de eveniment sunt așteptați să participe aproximativ 1000 de profesioniști în domeniu.

Solar Energy Bucharest Summit va crea un spațiu interactiv prin live demo-uri, demonstrații și expunere de echipamente la standurile partenerilor. Participanții vor avea acces la o platformă de întâlniri B2B, cu un spațiu de networking dedicat.

Printre companiile expozante la Solar Energy Bucharest Summit se numără:  Dahai Solar, Chint Group, Solax Power, Sungrow, Futura Sun, Simtel, Nova Power&Gas, Best Tools, OMV Petrom, Wiren, Aerocompact, Enexus, Budmat PV Systems, Fortza Solar, SKE, Monsson, Roxtec, Parapet, Solar Kit, ZPUE, Sun Energies, GTA Energy, Chorus, Alive Capital, Waldevar, Solar Celeano și ProCredit Bank.

Speakerii ce vor fi prezenți la Solar Energy Bucharest Summit sunt experți din industria energiei și reprezentanți ai autorităților, care vor discuta despre legislația pentru investitori și soluțiile pentru accelerarea proiectelor ERES. În prima zi a conferinței un panel va fi dedicat necesarului de forță de muncă și bunelor practici în domeniu. Speakerii vor discuta despre noile tehnologii în eficientizarea costurilor de producție, dar și despre barierele legislative în dezvoltarea domeniului. A doua zi a conferinței este dedicată soluțiilor de stocare în contextul volatilității pieței și finanțării domeniului. Vor prezenta soluții de finanțare reprezentanți ai băncilor, firmelor de consultanță pentru obținerea de fonduri europene și ai fondurilor de investiții.

 Solar Energy Bucharest Summit a devenit un eveniment reper pentru companiile internaționale și locale care dezvoltă proiecte în România. Evenimentul este susținut de asociații de investitori locali și internaționali precum PATRES (Organizația Patronală a Producătorilor de Energie din Surse Regenerabile din România), MESIA (Middle East Solar Industry Association) și AHK ( Camera De Comerț Și Industrie Româno-Germană)

„Solar Energy Bucharest Summit 2024 este evenimentul în care informația, experiența și crearea de noi contacte de afaceri se întâlnesc pentru a susține o industrie ce va atinge un nivel investițional de 6 miliarde de euro în următorii ani. Participanții vor avea șansa de a se conecta cu producători de top, dezvoltatori de proiecte, investitori, consultanți și autorități din România. Parte distinctivă a acestui eveniment este formatul expo-conferință, care aduce un plus de valoare prin integrarea sesiunilor expoziționale cu dezbaterile interactive“, a declarat Bianca Preda, event manager Solar Energy Bucharest Summit.

Partenerii media ai evenimentului sunt: SeeNews, Renewables Now, Energy Analytical Studies, Renergy, Revista Construcțiilor, InvesTenergy, România Pozitivă, Energy Center, Financial Intelligence, Focus Energetic, E-nergia.ro, Canal 33, The Diplomat, Energynomics și Energy Industry Review.

Solar Energy Bucharest Summit 2024 este organizat de Creative Communication, o agenție de comunicare specializată în promovarea noilor tehnologii, a proiectelor inovatoare și a sustenabilității. Evenimentele organizate de agenție sunt dedicate companiilor și au ca scop facilitarea relațiilor de business prin crearea unui mediu de networking profesional și bine targetat.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe www.solarenergy-expo.ro.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *