Restart Energy: Consumatorii pot achiziționa energie sau gaz prin aplicația mobilă Glovo, sub formă de vouchere valorice, cu 30% mai ieftine.

Publicat pe Categorii Energie, Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic Restart Energy: Consumatorii pot achiziționa energie sau gaz prin aplicația mobilă Glovo, sub formă de vouchere valorice, cu 30% mai ieftine.

Consumatorii pot achiziționa energie și gaz sub formă de vouchere valorice, cu 30% mai ieftine. Restart Energy este primul și singurul furnizor român care permite acum consumatorilor din România să achiziționeze energie verde sau gaze naturale prin intermediul aplicației mobile Glovo, sub formă de vouchere valorice, cu 30% mai ieftine.

Furnizorul pune la dispoziția consumatorilor din România, prin intermediul aplicației Glovo, în promoție limitată, 500 de vouchere valorice de energie electrică, de 100 kWh, 200 kWh, 300 kWh și 500 kWh, și 500 de vouchere valorice de gaze naturale, de 500 kWh, 1 MWh și 5 MWh, care pot fi achiziționate rapid și ușor, fără birocrație și cu 30% mai ieftin, având toate taxele incluse.

Mai mult decât atât, Restart Energy își întâmpină clienții cu un bonus de 50 kWh la semnarea contractului și cu un kit de protecție împotriva COVID-19, care este trimis împreună cu prima factură. Tot pentru lupta împotriva virusului, compania donează o parte din profitul realizat în  2020 Asociației Spitalului de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara.

“Nu mai este nicio noutate că, în secolul 21, totul trebuie să fie rapid, ușor și intuitiv. Noi am fost, dintotdeauna, o companie cu procese intuitive și axate pe nevoia clientului și ne menținem promisiunea de a oferi cea mai plăcută experiență de furnizare, 100% digitală. Mai ales acum, în context pandemic, dorim să fim alături de clienții noștri pe toate canalele online posibile și să le luăm grijile de pe cap. Schimbarea furnizorului de energie ar trebui să fie un proces la fel de ușor ca o comandă prin Glovo.” declară Armand Doru Domuța, CEO Restart Energy.

Restart Energy este un furnizor național și independent de energie electrică și gaze naturale pentru locuințe și companii, cu capital 100% românesc, înființat în Timișoara, în timpul perioadei de liberalizare a acestui sector în România. Restart Energy este furnizor pentru 30,000 de clienți casnici, 5,000 de companii, cu peste 500 de milioane kWh furnizați, ca o consecință a faptului ca a fost prima companie de pe piața românească ce a oferit posibilitatea de schimbare a furnizorului online, fără birocrație.

Glovo este o platformă de livrare rapidă care îți permite să cumperi, să trimiți și să primești orice produs, din și în perimetrul orașului în care te afli. Lansată în Barcelona, compania este prezentă în 548 orașe din 19 țări din Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud, Africa și Africa Subsahariană. Glovo are peste 2,5 milioane de utilizatori lunari activi, 50.000 de curieri activi și peste 25.000 de parteneri asociați din întreaga lume.

Pentru mai multe informații despre Glovo: https://about.glovoapp.com/en


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Un comentariu la “Restart Energy: Consumatorii pot achiziționa energie sau gaz prin aplicația mobilă Glovo, sub formă de vouchere valorice, cu 30% mai ieftine.”

  1. Tind sa cred ca nu este o practica tocmai concurențială sa oferi sau sa combini diverse pachete promoționale pentru contractarea/prestarea unui serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *