Romgaz prezintă raportul tehnic: Lucrările de execuție la noua Centrală de la Iernut, realizate în proporție de 70%

Publicat pe Categorii Flux energetic, Petrol si gaze
Prima Pagina Actual Flux energetic Romgaz prezintă raportul tehnic: Lucrările de execuție la noua Centrală de la Iernut, realizate în proporție de 70%

Lucrările la dezvoltarea CTE Iernut, prin constructia unei centrale termoelectrice noi cu ciclu combinat cu turbine pe gaze, sunt realizate într-o proporție mai mică de 90%. Din punct de vedere al execuției, lucrările sunt realizate în proporție de aproximativ 65 – 70%, potrivit Raportului tehnic de evaluare cantitativă și calitativă întocmit în urma expertizei tehnice și economice a lucrărilor executate la proiectul de investiții.

Într-o informare transmisă de Romgaz Bursei de Valori București se precizează  că au fost luate în calcul lucrările care au mai rămas de executat din ceea ce este proiectat și lucrările pentru care nu există încă proiecte.

Romgaz anunță primirea Raportului tehnic de evaluare cantitativă și calitativă întocmit în urma expertizei tehnice și economice a lucrărilor executate la proiectul de investiții ”Dezvoltarea CTE Iernut prin constructia unei centrale termoelectrice noi cu ciclu combinat cu turbine pe gaze”.

Conform Raportului,  din punct de vedere general “TURNKEY PROJECT”- proiect (proiectare, execuție, instruiri, cursuri, etc.), investiția este finalizată aproximativ 80%.

 S.N.G.N. ROMGAZ va transmite Raportul tehnic către Autoritatea finanțatoare, Ministerul Energiei, pentru luare la cunoștință și către antreprenorul cu care S.N.G.N. ROMGAZ S.A. a contractat execuția lucrărilor, ASOCIEREA DURO FELGUERA S.A. – ROMELECTRO S.A., pentru analiză și, după caz, formularea de obiecțiuni.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Un comentariu la “Romgaz prezintă raportul tehnic: Lucrările de execuție la noua Centrală de la Iernut, realizate în proporție de 70%”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *