Romgaz și S.A.P.E. vor să constituie o societate în asociere

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Romgaz și S.A.P.E. vor să constituie o societate în asociere

Acționarii Romgaz sunt solicitați să aprobe constituirea unei societăți pe acțiuni în asociere cu Societatea de Administrare a Participațiilor în Energie S.A (S.A.P.E. S.A.). Consiliul de Administraţie al Societăţii Naţionale de Gaze Naturale „ROMGAZ” convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor,  la data de 22 ianuarie 2019, pentru aprobarea de principiu a constituirii unei societăți pe acțiuni în asociere cu Societatea de Administrare a Participațiilor în Energie S.A (SAPE SA).

Îm aceeași ședință, va fi supusă aprobării achiziţionarea de către ROMGAZ a unor servicii juridice de consultanţă, de asistenţă şi/sau de reprezentare pentru realizarea asocierii cu Societatea de Administrare a Participațiilor în Energie S.A (S.A.P.E. S.A.), în vederea înfiinţării unei societăţi pe actiuni.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Un comentariu la “Romgaz și S.A.P.E. vor să constituie o societate în asociere”

  1. Ma trezesc si eu sa intreb, sunt constient ca nu va raspunde nimeni.Nu puteti sa faceti o societate cu ELCEN , ca sa salvati populatia capitalei de la frig si fara apa calda.Realizez ca nu e tentant pentru niste societati cu profit de miliarde facut pe spatele oamenilor si ca urmare a unor hotarari strategice care au adus energia in situatia actuala.Nu voi sunteti de vina cei care semnati, ci cei care va pun sa semnati.Adevarul e ca pentru banii pe care ii luati merita sa semnati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *