Rompetrol a deschis prima benzinărie de tip hei&coffe în Chișinău

Publicat pe Categorii Business, Esential, Flux energetic, Investitii / Tranzactii, Petrol si gaze
Prima Pagina Actual Esential Rompetrol a deschis prima benzinărie de tip hei&coffe în Chișinău
  • Rompetrol are 44 benzinării în municipiul Chișinău și 94 la nivelul Republicii Moldova

Grupul KMG International introduce conceptul ”hei” pentru prima dată în stațiile operate de Rompetrol în Republica Moldova, în linie cu strategia sa de consolidare și dezvoltare a activităților de profil din regiunea Mării Negre.

Subsidiara sa locală, Rompetrol Moldova, a deschis astăzi prima benzinărie Rompetrol de tip hei&coffee în Chișinău, aceasta fiind amplasată la ieșirea din oraș spre aeroport, pe strada Dacia 54/1.

„Această stație este o premieră pentru Republica Moldova. Obiectivul nostru este să menținem standardul de calitate al carburanților comercializați cu care i-am obișnuit pe clienții noștri de la introducerea brandului Rompetrol în Republica Moldova și să extindem rețeaua actuală în acord cu ambițiile de dezvoltare ale companiei. Noua stație a permis crearea a 20 de noi locuri de muncă precum și implicarea unor furnizori locali în modernizarea ei’’, a declarat Bulat Rakhmetov, Director General al Rompetrol Moldova.

Cu o suprafață  totală de circa 1.245 mp, noua stație oferă clienților un magazin de peste 210 metri pătrați destinat comercializării produselor alimentare și non-alimentare, o zonă de cafenea de circa 110 metri pătrați pentru produsele din gama hei&coffee și o terasă în aer liber unde clienții pot beneficia de o diversitate de produse puse la dispoziție. Numărul total al locurilor disponibile în cafenea și pe terasă se ridică la 76.

Stația dispune de 3 puncte de alimentare cu carburanți pentru autoturisme și un sistem modern de iluminat cu tehnologie led ce asigură un consum redus de energie. Lucrările de construcție ale stației au fost realizate în acord cu elementele definitorii ale conceptului retail hei&coffee introdus de KMG International în stațiile Rompetrol. Stația Rompetrol de tip hei&coffee include o cafenea cu diferite specialități de cafea de origine și un magazin de tip premium – un concept modular ce oferă o gamă  diversificată de produse proaspete. Conceptul este unul de actualitate și răspunde nevoilor de confort ale clienților noștri, având o abordare prietenoasă față de mediul înconjurător și față de producătorii locali.

Clienții stației pot beneficia de produse petroliere de o calitate superioară: benzină  Premium 95, benzină Efix 95, motorină Euro 5, motorină Efix, motorină Efix S55 și în scurt timp vor avea la dispoziție un skid de alimentare cu gaz petrol lichefiat (GPL). Produsele comercializate sunt asigurate de către rafinăria Petromidia, cea mai mare rafinărie din Romania și una din cele mai moderne din sud-estul Europei.

Odată cu inaugurarea acestei stații, numărul total al benzinăriilor Rompetrol din municipiul Chișinău ajunge la 44 și la nivelul Republicii Moldova la 94. Menționăm că numărul total al angajaților la nivel național al Rompetrol Moldova se ridică la circa 1.000 de persoane.

Rompetrol a devenit unul din cele mai apreciate branduri din Republica Moldova de la lansarea acestuia în anul 2002. Compania își consolidează poziţia de cel mai important furnizor de produse petroliere pe piață şi unul din cei mai mari jucători din segmentul de retail. La finalul anului 2023, Grupul KMG International, deținătorul brandului Rompetrol opera 1.565 de puncte de distribuţie în țările din regiune : Moldova, România, Bulgaria şi Georgia.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *