RWEA pregătește noi generații de specialiști pentru industria regenerabilelor la Summer School. 15 studenți de la Facultatea de Energetică a UPB vor participa la primele cursuri de vară la Renew Academy, pe 19 și 20 august, la Constanța

Publicat pe Categorii Esential, Regenerabile, Semnal
Prima Pagina Actual Esential RWEA pregătește noi generații de specialiști pentru industria regenerabilelor la Summer School. 15 studenți de la Facultatea de Energetică a UPB vor participa la primele cursuri de vară la Renew Academy, pe 19 și 20 august, la Constanța

Asociația Română pentru Energie Eoliană – RWEA organizează Summer School. Primele cursuri de vară la Renew Academy – Academia de Consiliere și Pregătire Profesională pentru Surse Regenerabile de Energie se vor desfășura pe 19 și 20 august, la Constanța.

Dintre cei înscriși, au fost selectați 15 studenți de la Facultatea de Energetică a Universității Politehnice din București, cu rezultate meritorii. Aceștia vor parcurge cursurile susținute de lectorii Renew Academy.

“Studenții de azi, regenerabilii de mâine! Vor fi două zile de studiu intens și acumulare de informații despre industria energiei din surse regenerabile,  ore de teorie, dar și practică în câmpurile de turbine eoliene,  parcuri fotovoltaice și în cel mai mare dispecerat din Sud-Estul Europei”, ne spune Dana Dinescu, membru în Consiliul Director al RWEA.

Dezvoltarea industriei regenerabile și instalarea de noi capacități de producție de energie în România implică formarea de personal, ingineri, tehnicieni în domeniu. Obiectivul RWEA este de a pregăti, la Renew Academy, noi generații de specialiști pentru industria regenerabilelor, eoliene și fotovoltaice.

Studenții din cadrul Asociației Studenților de la Facultatea de Energetică (ASFE), tineri ingineri energeticieni și voluntari din cadrul Asociației Inginerilor Energeticieni (AIEE), precum și studenți din Constanța, de la Facultatea de Construcții a Universității Ovidius, au fost prezenți la WIND OPEN DAY – Ziua Porților deschise la Parcurile Eoliene din România, care a avut loc pe 15 iunie.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.