Salarii mai mari pentru 2500 angajați ai CE Oltenia

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Salarii mai mari pentru 2500 angajați ai CE Oltenia

Din luna octombrie 2015, 2500 de salariați ai Complexului Energetic Oltenia vor beneficia de majorări salariale.

Avand în vedere solicitările administratiilor sucursalelor, în baza consultărilor cu organizațiile sindicale semnatare ale Contractului Colectiv de Muncă, au fost identificate situațiile prioritare, respectiv salariații cu cele mai reduse salarii pe locuri de muncă și meserii similare, precum și salariații ale caror sarcini și responsabilități au fost majorate ca urmare a programului de disponibilizare din acest an, se precizează într-un comunicat al companiei.

Astfel, prin Hotărârea Directoratului nr. 62/21.10.2015, a fost aprobată acordarea de creșteri salariale unui număr de peste 2500 de salariați din subunitățile societății, din categoriile “muncitori” și “conducători formații de lucru”. Creșerea salarială se va aplica cu luna octombrie 2015, anunță compania.

În continuare, se va analiza posibilitatea acordării de creșteri salariale și celorlalte categorii de salariați (TESA și operativi), în funcție de gradul de complexitate al atribuțiilor și responsabilităților corelat cu modificările/completările aduse fișelor de post, în limitele economiilor realizate la fondul de salarii și cu încadrarea strictă în fondul salarial, se menționează în comunicat.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *