„Săptămâna Siguranţei” cu Enel: Zero accidente la locul de muncă

Publicat pe Categorii Actual, CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic „Săptămâna Siguranţei” cu Enel: Zero accidente la locul de muncă

Enel România este în ‘Săptămâna Siguranţei’. În perioada 15-19 iunie, se organizează un număr de 21 de activităţi, ateliere de lucru, conferinţe şi exerciţii de evacuare, toate dedicate siguranţei, care implică toţi angajaţii, anunţă compania printr-un comunicat.

‘Săptămâna Siguranţei’ este organizată în toate ţările în care Grupul Enel desfăşoară operaţiuni, cu scopul de atinge ţinta companiei, de ‘Zero Accidente’ la locul de muncă. În decursul ‘Săptămânii Siguranţei’, În România, sunt organizate diverse campanii de comunicare, în toate zonele în care Enel derulează operaţiuni: Muntenia, Dobrogea şi Banat.

Campania Enel pune accent şi pe comportamentul sigur şi sănătos din afara orelor de program. Anul acesta, angajaţii vor învăţa despre echilibrul emoţional şi concentrare, prin intermediul unor exerciţii de yoga, care le vor fi utile la locul de muncă, vor beneficia de diferite consultaţii medicale, la birou şi vor descoperi impactul alimentaţiei asupra vieţii de zi cu zi, se precizează în comunicat.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *