Schimbări la Electrica. Cristian Bosoancă a fost promovat Președinte al Consiliului de Administrație după ce Valentin Radu a demisionat

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Esential, Flux energetic, Semnal
Prima Pagina Energie Electrica si termica Schimbări la Electrica. Cristian Bosoancă a fost promovat Președinte al Consiliului de Administrație după ce Valentin Radu a demisionat

Iulian Cristian Bosoancă este noul Președinte al Consiliului de Administrație Electrica după ce Valentin Radu a demisionat din funcție.

În data de 17 iulie 2020, Consiliul de Administrație al Electrica a luat act de demisia lui Valentin Radu din calitatea de Președinte al CA începând cu data de 18 iulie 2020, informează compania. În aceeași zi, a fost ales Iulian Cristian Bosoancă să conducă CA până la data de 31 decembrie 2020.

Sursă foto: CECCAR Business Magazine

Bosoancă este administrator neexecutiv, numit în data de 29 aprilie 2020. Acesta l-a înlocuit pe Niculae Havrileț, care este în prezent Secretar de Stat, responsabil pe Energie în Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri (MEEMA).

De profesie jurist, Bosoancă are peste 20 de ani de activitate în domeniul economic (contabilitate, financiar, fiscalitate). Din 2008 este, ca profesie de bază,  liber profesionist încă din anul 2008, fiind în prezent asociat și administrator, în cadrul societății Expert Contabilitate & Servicii S.R.L. și în Cabinetul Individual de Expertiză contabilă și judiciară.

O singură propunere, a Ministerului Economiei, pentru postul vacant de administrator la Electrica: Niculae Havrileț să fie înlocuit cu Iulian Cristian Bosoancă, de profesie jurist, președinte al Filialei Mehedinți a CECCAR

Citește și: https://www.investenergy.ro/propunerea-ministerului-economiei-pentru-postul-vacant-de-administrator-la-electrica-niculae-havrilet-sa-fie-inlocuit-cu-iulian-cristian-bosoanca-de-profesie-jurist-presedinte-al-filialei-mehedinti/

Începând din anul 2016, Iulian Cristian Bosoancă detine functia de Președinte al C.E.C.C.A.R. Filiala Mehedinți, precum și de lector în cadrul C.E.C.C.A.R.

De-a lungul carierei sale, Bosoancă a fost membru în Consiliile de Administrație din diferite companii precum: CAZANELE S.A. in perioada august 2005- septembrie 2006, Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Mehedinți in perioada mai 2012 – octombrie 2014 și Președinte al CA al SECOM S.A. (societate locală de gestionare a Serviciului de Furnizare Apă și Canalizare, județul Mehedinți) în perioada septembrie 2017 – mai 2018. Din 2018 este Președinte al Asociației Masa Rotundă 2.

În paralel, de 8 ani desfășoară și activitatea de mediere în cadrul unui Cabinet Individual de Mediator, membru al Corpului Mediatorilor din România.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *