Schoeber, ales membru în Consiliul de Administrație al Electrica. Acționarii au aprobat majorarea planului de investiții

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie
Prima Pagina Energie Electrica si termica Schoeber, ales membru în Consiliul de Administrație al Electrica. Acționarii au aprobat majorarea planului de investiții

Acționarii Electrica au aprobat, în AGEOA din 21 octombrie, alegerea lui Willem Jan Antoon Henri Schoeber în funcţia de membru independent al Consiliului de Administrație al companiei. Această numire vine ca urmare a vacantării unei poziții de membru în CA, după ce Michael Boersma a renunțat la calitatea sa de membru începând cu data de 1 mai 2016, se precizează într-un comunicat al Electrica.

electrica

Durata mandatului noului membru va fi egală cu perioada care a rămas până la expirarea mandatului aferent poziției vacante, respectiv până la data de 14 decembrie 2019. Willem Schoeber a ocupat, începând cu data de 1 mai 2016, funcţia de membru provizoriu al CA.

Electrica este administrată de un Consiliu de Administraţie compus din şapte membri: Arielle Malard de Rothschild, Cristian Bușu, Ioana Alina Drăgan, Corina Georgeta Popescu, Bogdan George Iliescu, Pedro Mielgo Alvarez și Willem Jan Antoon Henri Schoeber.

Cetățean olandez și german, Willem Schoeber are o experienţă de peste 40 de ani în domeniul energiei. Cea mai mare parte a activităţii sale profesionale a fost derulată în cadrul grupurilor Shell şi EWE, unde a deţinut diferite poziţii în top managementul filialelor din Olanda, Finlanda, Turcia, Germania şi SUA. Începând cu anul 2013, şi-a continuat cariera din poziţia de consultant independent în afaceri, precum și în calitate de membru în Consiliul de Administrație al mai multor companii din Europa. Willem Schoeber a absolvit Universitatea Tehnologică din Eindhoven şi este doctor în ştiinţe tehnice.

Adunarea generală extraordinară a acţionarilor a aprobat, totodată, majorarea planului anual de investitii consolidat la nivelul Grupului Electrica aferent exercitiului financiar 2016 până la valoarea de 844.619 mii lei.

Citește și: Electrica dezvoltă AMR. Șefii companiei cer aprobarea acționarilor pentru suplimentarea planului de investiții pe 2016 cu circa 11 mil. lei


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.