Schoenherr a asistat Nofar Energy în legătură cu achiziția unui parc fotovoltaic de 155 MW

Publicat pe Categorii Flux energetic, Regenerabile
Prima Pagina Actual Flux energetic Schoenherr a asistat Nofar Energy în legătură cu achiziția unui parc fotovoltaic de 155 MW

Nofar Energy și Econergy au finalizat recent tranzacția anunțată în luna august a acestui an, prin care cele două companii au achiziționat de la Portland Trust un proiect fotovoltaic în curs de dezvoltare, cu o capacitate de producție autorizată de 155 MW, situat în județul Argeș. Părțile au anunțat că este de așteptat ca proiectul să devină operațional în anul 2023.

Firma de avocatură Schoenherr și Asociații SCA a asistat Nofar Energy în legătură cu această tranzacție, echipa de avocați implicată fiind coordonată de Monica Cojocaru,  Partener.

Schoenherr și Asociații SCA este parte din firma de avocatură Schoenherr, care operează 15 birouri în regiunea Europei Centrale și de Est/ a Europei de Sud-Est. Schoenherr este activă pe piața românească de 25 de ani. Firma asistă companii locale și multinaționale în legătură cu toate aspectele juridice și fiscale privind activitatea lor de afaceri. Schoenherr și Asociații SCA are experiență considerabilă în sectorul energiei.

Anul acesta, a lansat publicația renew romania, un ghid dedicat investitorilor și dezvoltatorilor activi pe piața energiei regenerabile. Ghidul poate fi descărcat la următorul link: https://www.schoenherr.eu/content/renew-romania-2021/


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.