Se recrutează noi șefi pentru Complexul Energetic OItenia. Se ocupa firma Fox Management Consultants

Publicat pe Categorii Flux energetic, Minerit
Prima Pagina Actual Flux energetic Se recrutează noi șefi pentru Complexul Energetic OItenia. Se ocupa firma Fox Management Consultants

Societatea Complexul Energetic Oltenia comunică că a încheiat contracte de servicii cu S.C. Fox Management Consultants S.R.L. având ca obiecte servicii de recrutare de personal în vederea selecţiei membrilor Consiliului de Supraveghere și membrilor Directoratului Societăţii Complexul Energetic Oltenia S.A., în conformitate cu prevederile O.U.G. nr.109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice.

Firma privată a fost selectată în urma unor proceduri de achiziţie a serviciilor unei firme specializate pentru identificarea şi recrutarea de personal de conducere, cu respectarea legislaţiei aplicabile în domeniul achiziţiilor publice, potrivit unui comunicat al CE Oltenia. Între Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A. și S.C. Fox Management Consultants S.R.L. nu au mai existat relații contractuale până în prezent, se mai precizează în comunicat.

În momentul de față, din Consiliul de Supraveghere fac parte 5 membri: Ionuț Cosmin Mitrică, Constatin Vlad, Alexandru Marcoci, Cornel Mădălin Eftenoiu și Petre Mădălin Georgescu. Directoratul are 4 membri în loc de 5: Daniel Burlan – președinte, Constantin Bălășoiu, Iustin Grigore Popescu și Lăcrămioara Pintea-Diaconu – membri.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *