Secretarul de stat Marius Dumitrașcu a renunțat la mandatul de Președinte al Consiliului de Supraveghere al CE Oltenia

Publicat pe Categorii Flux energetic, Minerit
Prima Pagina Actual Flux energetic Secretarul de stat Marius Dumitrașcu a renunțat la mandatul de Președinte al Consiliului de Supraveghere al CE Oltenia

Noul Președinte al  Consiliului de Supraveghere al CE Oltenia este Gheorghe Știrbu. În cadrul ședinței Consiliului de Supraveghere Complexului Energetic Oltenia din data de 26.07.2019, conform punctelor înscrise pe Ordinea de zi, a fost ales în calitate de președinte al Consiliului de Supraveghere domnul Știrbu Gheorghe, informează compania într-un comunicat.

După nici o lună, Secretarul de stat în Ministerul Energiei, Marius  Dumitrașcu, a renunțat la mandat. Dl Dumitrașcu Marius, membru al Consiliului de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia S.A., ales în urma ședintei AGOA, din data de 01.07.2019, a prezentat azi, 26.07.2019, notificarea de renunțare la mandat, informează compania.

Noii supraveghetori, aleși de acționari la începutul lunii iulie, sunt: Cristian Eugen Radu (a mai făcut parte din CS CE Oltenia), Gheorghe Știrbu (fost director general al subsidiarei românești a companiei franceze Egis), Carmen Gabriela Popa (antreprenor), Marius Mănescu (inginer șef Oficiul de Cadastru Gorj).  

După demisia Cristinei Micu şi Simonei Fătu din CS, în luna aprilie a.c., au fost numiți Mădălin Eftenoiu și Petre Mădălin Georgescu, cu mandate până în luna mai a anului viitor. Mădălin Eftenoiu, din Gorj, este șef al Administrației Fiscale pentru Contribuabili Mijlocii București și fost inspector în cadrul Administrației Finanțelor Publice Gorj. Georgescu este propunerea Fondului Proprietatea.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *