150 salariați vor picheta, joi, sediul Hidroelectrica

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Flux energetic
Prima Pagina Energie Electrica si termica 150 salariați vor picheta, joi, sediul Hidroelectrica

Sindicatul Hidrosind anunță că,  în data de 8 decembrie, 150 de salariați ai Hidroelectrica vor picheta  sediul societăţii din bulevardul Ion Mihalache din Capitală, între orele 12 şi 14, din cauza blocării negocierilor privind Contractul Colectiv de Muncă pentru anul viitor.

hidroMotivul principal al protestului este impasul în care sunt negocierile privind Contractul Colectiv de Muncă pentru anul 2017 și probabilitatea mare de a declanșa conflictul colectiv de muncă, cu parcurgerea pașilor legali pentru declanșarea grevei, aflăm de la Nicolae Aurariu, Președinte Sindicat Hidrosind.

InvesTenergy a publicat despre negocierile care au fost demarate de câteva sptămâni, la Hidroelectrica, pentru Contractul Colectiv de Muncă pe 2017. Hidroelectrica are profit record și angajații cer salarii mai mari, cu sporuri, prime și adaosuri incluse, dar administrația susține că nu se poate!! Sindicatul Hidrosind a solicitat prelungirea CCM cu un an, cu modificări substanțiale privind sistemul de salarizare. Oferta administrației este prelungirea actualului CCM pe o perioada de 12 luni, fără modificări.

Citiți și: Se negociază Contractul Colectiv de Muncă pe 2017: Hidroelectrica are profit record și angajații cer salarii mai mari, cu sporuri, prime și adaosuri incluse. Stop la concedieri!


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *