Sorin Boza, fostul Manager al CE Oltenia, a încetat din viaţă

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Sorin Boza, fostul Manager al CE Oltenia, a încetat din viaţă

Sorin Boza, fost președinte al Directoratului Complexului Energetic Oltenia, s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani. Presa locală scrie că Boza a suferit mai multe intervenții chirurgicale în ultimii ani.

A condus CE Oltenia din 2016 până în 2020. A fost directorul Diviziei Strategii – Dezvoltare. Originar din Medgidia, Boza revenise recent în Gorj pentru o intrare în politică, însă a renunțat.

L-am cunoscut pe Sorin Boza. Am apreciat sinceritatea, determinarea și respectul pe care îl avea față de ziariști.

Dumnezeu să îl odihnească în pace! Drum în pace și liniște, Sorin Boza! InvesTenergy transmite condoleanțe familiei.

Sorin Boza se prezenta astfel în CV-ul său: “Sunt o persoana determinata, orientata spre rezultate, cu initiativa, ale carei dorinta si motivatie sunt temperate si controlate de preocuparea privind corectitudinea si calitatea muncii. Abordarea mea fata de tot ceea ce inteprind sau fata de tot ceea ce sunt responsabil va fi bine gandita, bazata pe o analiza aprofundata si pe cunostinte detaliate privind toti factorii pertinenti. Am o buna viziune tehnica si am incredere in cunostintele si aptitudinile mele profesionale pentru a rezolva sarcinile in mod rapid si corect. De-a lungul timpului, am acumulat un nivel inalt de cunostinte in activitatea desfasurata si constientizez greselile facute atat de mine, cat si de orice altcineva care isi desfasoara activitatea in subordinea mea. Seriozitatea ma caracterizeaza in ceea ce priveste munca si responsabilitatile ce imi revin si astept ca ceilalti sa faca acelasi lucru. Inventiv si curajos, sunt o persoana creativa, capabila sa dezvolte noi idei, sisteme, planuri sau tehnologii, sau sa analizeze si sa imbunatateasca pe cele déjà existente. Pentru a duce sarcinile la bun sfarsit, ma bazez, in special, pe propria gandire si pe propriile cunostinte si, mai putin, pe sfaturile altor persoane. Imi impun un standard ridicat si exigent si, in general, constat faptul ca alte persoane nu se ridica la acest standard”.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *