InvesTenergy recomandă „The City of Green Buildings Academy 2017”

Publicat pe Categorii CSR, Evenimente, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic InvesTenergy recomandă „The City of Green Buildings Academy 2017”

The City of Green Buildings Academy, a treia ediție, se va desfășura în perioada 17 iulie – 2 august, la Cluj-Napoca. În acest an, tema Academiei este „Cum transformăm proiectul unei clădiri într-un brand?”. Proiectul este unul educațional conceput special pentru studenții și tinerii profesioniști care sunt sau vor fi implicați în industria construcțiilor.

În 2017, proiectul vine cu o abordare diferită, care răspunde întrebării temei propuse pentru acest an,  bazându-se pe studii de caz și analiză practică, aspecte pe care studenții și tinerii profesioniști trebuie să le aprofundeze pentru a deveni experți în domeniu. Participanții pot fi studenți al oricărui ciclul de absolvire – licență, master sau doctorat, absolvenți recenți sau tineri profesioniști din orice domeniu în legătură directă sau indirectă cu industria construcțiilor sustenabile – inginerie, arhitectură, științe naturale, economie sau chiar și medicină și psihologie.

Fiecare zi a programului este divizată în două secțiuni, cu prezentări susținute de specialiști în domeniu, workshop-uri sau vizitarea sit-urilor. Serile și zilele de weekend sunt destinate activităților sociale și culturale. Pe parcursul workshop-urilor, participanții vor fi împărțiți în echipe și vor lucra împreună la un proiect real. Toate cursurile și workshop-urile vor fi susținute în limba engleză.

”Ediția de anul acesta vine cu plusuri față de cele două ediții trecute, nu doar datorită curricumului mai complex, ci și temei și proiectului propus, mult mai competitive. Focusul nostru nu va fi doar pe susținerea participanților de a asimila aspecte tehnice ale construirii unei clădiri sustenabile, ci vom fi focusați și pe partea comercială și de marketing, care are o contribuție semnificativă în livrarea unui proiect sustenabil. Dacă te numeri printre studenții sau tinerii profesioniști care sunt dornici să își dezvolte o carieră în domeniul construcțiilor de clădiri inovative și sustenabile, profită de această oportunitate și înscrie-te în programul nostru educațional din vara aceasta, desfășurat la Cluj Napoca. Pe lângă dezvoltarea carierei prin dobândirea de abilități și perspective noi, vei avea posibilitatea de a-ți crești rețeaua de contacte profesionale și de a te distra, toate în același timp”, declară  Adrian Frătean, Președintele TCOGB.

Asociația The City Of Green Buildings (TCOGB) este o organizație independentă, non-profit, care își propune să devină o mișcare socială. Mai mult, contribuie activ la crearea unei lumi mai bune prin încurajarea inovării și sustenabilității mediului construit și întreținerii spațiilor urbane.

Pentru mai multe informații, accesați www.tcogb.org/academy-2017


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *