Stația Petrom din Băneasa are restaurant Subway

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Stația Petrom din Băneasa are restaurant Subway

OMV Petrom anunță inaugurarea celui de-al patrulea restaurant Subway din reteaua de benzinării Petrom, în stația de alimentare Băneasa.“Stația Petrom Băneasa beneficiază de un spațiu generos, inclusiv cu locuri de parcare. Subway, unul din cele mai mari și mai cunoscute lanțuri de restaurante din lume, ni s-a alăturat și în această stație-reper pentru București. Credem în avantajele reciproce pe care le poate aduce alăturarea celor două branduri”, a declarat Adrian Nicolaescu, retail manager în cadrul OMV Petrom.

subway1webRestaurantul din cadrul benzinăriei Petrom Băneasa este cel de-al patrulea restaurant deschis în cadrul parteneriatului dintre Petrom și Subway. Este amplasat pe principala arteră de ieșire din București, pe DN1, în apropiere de fântâna Miorița. Restaurantul are o suprafață de 127 de metri pătrați, 36 de locuri la mese și va fi deschis zilnic, între orele 09:00 și 23:00.

Primul restaurant Subway din benzinării a fost inaugurat în vara lui 2014, în stația Petrom Veștem, la ieșirea din Sibiu. A urmat orașul Alba Iulia, iar, în urmă cu câteva luni, a fost deschis primul Subway dintr-o stație Petrom din București. Restaurantul Subway din Băneasa este cel de-al 27-lea deschis în România.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.