Sudenții de la Poliehnică, în practică la Enel

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Sudenții de la Poliehnică, în practică la Enel

Enel România își continuă angajamentul de a pregăti viitorii profesioniști în energie, derulând programe de practică și în acest an. În primă fază, 30 de studenți de la Universitatea Politehnica București vor putea exersa ceea ce au învățat, sub coordonarea experților din toate liniile de business din cadrul Enel Distribuție Muntenia și Enel Distribuție Dobrogea, anunță compania. Studenții vor experimenta noțiunile teoretice, lucrând prin rotație în mai multe departamente, astfel încât să acopere o arie cât mai vastă din lumea energiei, pentru a-și putea ulterior stabili traseul profesional, într-un mod informat.

Programele de practică se vor desfăşura între lunile iunie și septembrie 2016. În debutul activității de practică, studenții vor participa la o zi de ”Orientare în companie”, în cadrul căreia manageri de top le vor prezenta acestora o imagine de ansamblu a grupului Enel în România.

Studenții au putut aplica pentru stagiul de practică prin intermediul universităților pe care le urmează. Selecția lor a fost realizată prin interviu, dar și printr-un studiu de caz în care s-au urmărit abilitățile de lucru în echipă, capacitatea de luare a deciziilor precum și orientarea lor către client. Scopul acestui proces este de a le da posibilitatea să învețe cum să se pregătească pentru un interviu și cum sa primească feedback în acest sens. Ulterior, vor fi incluși într-o bază de date a studenților și viitorilor absolvenți, crescându-le astfel șansele de a ocupa  în viitor o poziție de inginer, în cadrul Enel România.

În anii 2014-2015, peste 150 de studenți au participat la programele de practică organizate de Enel în România.

 

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.