Ministrul Virgil Popescu va avea doi Secretari de stat la Departamentul pentru Energie în cadrul MEEMA. Niculae Havrileț a rămas în cărți, Doru Vișan a fost eliberat din funcție, după ce i s-a propus să rămână în această poziție

Publicat pe Categorii Energie, Esential, Opinii / Analize, Semnal
Prima Pagina Actual Esential Ministrul Virgil Popescu va avea doi Secretari de stat la Departamentul pentru Energie în cadrul MEEMA. Niculae Havrileț a rămas în cărți, Doru Vișan a fost eliberat din funcție, după ce i s-a propus să rămână în această poziție

Ultima oră: Doru Vişan, secretar de stat în Ministerul Energiei, a fost eliberat din funcţie de către premierul Ludovic Orban. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial. Surse autorizate susțin că acesta urma să fie numit pe aceeași poziție la noul minister – MEEMA, însă șefii partidului de guvernământ s-au răzgândit!
„Dacă domnul Vişan a fost eliberat din funcţie, el nu va mai fi secretar de stat. Domnul Havrileţ este un foarte bun profesionist şi poate fi oricând secretar de stat. Este un foarte bun profesionist şi eu îl apreciez. A fost preşedintele ANRE şi chiar cunoaşte domeniul. Cred că ar fi un câştig. Dar, deocamdată, nu avem secretari de stat”, a susţinut ministrul Virgil Popescu, după conferința Focus Energetic.

Ministrul Virgil Popescu va avea doi secretari de stat la Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, la Departamentul pentru Energie, susțin surse autorizate din piața energiei. 

Niculae Havrileț, care este în prezent Consilier al ministrului Virgil Popescu, fost președinte ANRE, a fost propus pentru funcția de Secretar de Stat la Departamentul pentru Energie, în cadrul MEEMA, scrie NewsEnergy. Acesta se va ocupa de petrol și gaze.

Sursă foto: Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri. Facebook

Se discută la nivel de partid de guvernământ ca  Doru Vișan, specialistul care a dus greul la Ministerul Energiei, să rămână Secretar de Stat și să se ocupe de energie și cărbune, potrivit  unor surse autorizate.

Astăzi, Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu a continuat seria de întâlniri cu reprezentanții ELCEN și cu specialiști din domeniul energiei pentru a asigura o gestionare sigură și fără sincope a asigurării energiei termice, în contextul crizei falimentului RADET, potrivit unui comunicat al ministerului.

Din fotografiile postate pe facebook de cei de la minister, vă prezentăm una în care ministrul Virgil Popescu este secondat de cei doi viitori secretari de stat:  Doru Vișan și Niculae Havrileț. Facem precizarea că Doru Vișan a participat la întâlnirea de astăzi de la minister în calitatea pe care o are  în continuare de Secretar de stat și Niculae Havrileț – în calitatea de consilier al ministrului Virgil Popescu. Havrileț a fost și consilier al ministrului Anton Anton.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *